Sådan opretter en erhvervskonto

aktiv bogholder_corona nyt

For kapitalselskaber er det et krav at have en erhvervskonto.

Hvorimod i personlig ejede virksomheder, er det praktisk men ikke et krav at have erhvervskonto for at holde privat økonomien og virksomhedsøkonomien adskilt.

Grundet mange forskellige faktorer som bl.a. hvidvask, terror finansiering , ulovligt arbejde og skatte/moms svindel stiller bankerne i dag stramme regler til erhvervskunder. Hvilket betyder, at de skal tage sagerne mere alvorlig, når de onboarder nye kunder.

Bankerne er underlagt hvidvask-loven og KYC (kundekendskab). Det vil sige, at de skal sikre sig, at kundeforholdene ikke medfører risiko for hvidvask, terror finansiering, ulovligt arbejde eller svindel.

Hvis du har undret over, hvorfor bankerne stiller så mange krav ifm. oprettelse af erhvervskonti, så er det simpelthen fordi, at der er en masse lov og regler, som de skal overholde.

Her vil vi gerne komme lidt ind på, hvad er det for nogle ting, du skal forberede, inden su søger om erhvervskonto i bankerne for at øge din chance for at lykkes med at få etableret en erhvervskonto.

Forretningsplan

En af de vigtigste ting, du skal have klar, når du indsender en ansøgning om erhvervskonto, det er en god forretningsplan.

En forretningsplan er ligesom din virksomheds profil, som giver dens interessenter et billede af, hvad virksomheden sælger, hvordan er den bygget op, hvem ejerne er, hvem driver virksomheden, målgruppe, strategier og finansiering.

Budgetter

ID på selskabsdeltagere/virksomhedsejer

Ejerbog/vedtægter

Dokumenter

Kontakt os for rådgivning og mere information

Er du interesseret i et samarbejde, har brug for rådgivning, har generelle spørgsmål eller andet, så kan du kontakte os på enten telefon eller mail, eller ved at sende os en besked i kontaktformularen du finder her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig!