Kursus i regnskab

Der kan være mange gode grunde til, at man som selvstændig bør overveje at tage et kursus i regnskab, hvor man selv kan stå for regnskaberne. det kan f.eks.. være fordi, at mange selvstændige synes, prisen på revisorer og bogholdere er forholdsvis høj og presser budgettet.

Samtidigt giver et kursus i regnskabsstyring også mulighed for bedre at kunne forstå de regnskabsmæssige sammenhænge i det selvstændige liv. Du kan f.eks. få indblik i udviklingen af dine nøgle tal. Desuden kan du følge med i udviklingen i omsætningen og i dine udgifter.

Generelt kan du få et tydeligere billede og overblik over din virksomheds udvikling ved at gennemgå og analysere tallene i din virksomheds regnskaber. Du vil blive klædt på til at kunne aflæse og analysere regnskaberne for at optimere virksomhedens økonomi. Vi hører tit folk snakke om, at de rigtig gerne vil have mere indflydelse og forståelse for regnskaberne for at danne sig et overblik over, hvordan det går med forretningen.

Vi sørger for, at du får de nødvendige værktøjer til at løse regnskabsmæssige opgaver i de mest anvendte regnskabssystemer i Danmark, som lever op til lovgivningen og den nye bogføringslov.

 Du bliver bla. klædt på til at varetage følgende opgaver i dit ønskede regnskabs- og økonomistyringsprogram:

  • Bogføring og scanning af bilag
  • Fakturering
  • Debitor og kreditorstyring
  • Opstilling af momsregnskab
  • Lønadministration
  • Indberetninger til det offentlige.

 Praktisk information om kurset

Kursusform: Fremmøde – Kursus i regnskab

Varighed: 6 dage (fredag, lørdag og søndag (17:00 til 21:00). Har du svært ved at få vores faste tider til at passe ind i kalenderen, kan vi også tilrette forløbet efter dine behov og ønsker.

Sprog: dansk

Pris: 10.800 kr. eks. moms

Tilmelding: tilmeldingen foregår ved at sende os en mail på nedenstående mailadresse.

 Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Mail: Kontakt@aktivbogholder.dk

Tlf: 52766956

Adresse

Ørstedsvej 1

8600 Silkeborg