Om aktiv bogholder

Her kan du læse mere om os.

Hvem er vi?

Aktiv Bogholder er et regnskab og revisionsfirma, som hjælper små og mellemstore virksomheder med at få styr på alt det økonomiske. 

Firmaet blev stiftet af Sayed Esmaeil Jalali som indehaver i juni 2019 i Silkeborg. Indehaveren har flere års erfaring indenfor bogholderi og regnskab. 
Vores stærke side er vores kompetencer indenfor området og vores kendskab til de fleste brancher. Hvilket giver vores kunder en stor fordel. I dag hjælper vi 80+ små og mellemstore virksomheder med deres bogholderi.

Hos os kan du altid sove tryg om natten. Da vi heletiden står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål eller din virksomhedsregnskaber. Vi sørger for, at der er styr på regnskaberne og du fokuserer på det, som du er god til. 

Personlig og professionel rådgivning

Udover at lave regnskaber på vores hovedkontor i Silkeborg, sidder vi også altid klar til at rådgive/vejlede vores kunder via telefonen eller til fysiske møder.

Vi elsker at være der for vores kunder, når de har brug for os og vi gør vores bedste for at yde vores kunder den bedste service og oplevelse af at være kunde hos os.

Vi går meget op i kundetilfredshed og vores vision er at levere regnskaber af høj kvalitet så vores kunder føler sig trygge ved at overlade deres bogholderi til os.

Kontakt os for rådgivning og mere information

Er du interesseret i et samarbejde, har brug for rådgivning, har generelle spørgsmål eller andet, så kan du kontakte os på enten telefon eller mail, eller ved at sende os en besked i kontaktformularen du finder her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig!