Bogføring og moms

For små & mellemstore virksomheder

Sådan kan vi hjælpe din virksomhed

Alle erhvervsdrivende i Danmark er underlagt bogføringsloven, og har pligt til at udføre bogføring og registrering af alle økonomiske transaktioner i virksomheden.
Der kan være flere forskellige årsager til, at man skal bogføre. En af de vigtigste årsager er, at SKAT og andre myndigheder jf. bogføringsloven kan kræve at se dine regnskaber i forbindelse med stikprøvekontroller. På denne måde følger SKAT op på, at reglerne bliver overholdt.
Som erhvervsdrivende i Danmark, skal du udføre bogføring og opbevare virksomhedens regnskabsmateriale i 5 år fra udgangen af regnskabsåret.

Mange synes bogføring er tidskrævende og derfor vælger de at overlade bogføringen til en professionel. Herved sikrer de sig, at transaktionerne bliver bogført og registreret korrekt.
Udover det, så giver bogføring et godt overblik over din virksomhedsøkonomi, altså dine indtægter og udgifter.
For at du ikke skal betale for meget eller for lidt i skat, skal bogføringen være korrekt og retvisende.
Vi tilbyder bogføring og opbevaring af dine regnskaber og bilag, så du slipper for bekymringen.

Personlig rådgivning

Hos Aktiv Bogholder tilbyder vi personlig rådgivning, hvad enten du har brug for gode råd til ny investering, opstart af virksomhed eller noget helt tredje.

Bogføring af bilag

Vi står for bogføring og opbevaring af dine bilag, så du slipper for at bøvle med det selv.
Vi bruger de mest kendte regnskabsprogrammer.

Lønadministration

Overlad lønadministrationen til os og bruge tiden på det du brænder for i stedet. Vi laver løn i de fleste forskellige lønsystemer.

Bankafstemning

Synes du, det er svært og tidskrævende at afstemme banken? Kan du ikke finde fejlen? Lad os kigge på det og rette op på fejlen. Det er ret vigtigt at banken i balancen stemmer overens med det der faktisk står på bankkontoen. Hvis banken ikke stemmer, så er det enten fordi, at du har ubetalte fakturaer (debitorer) eller ubetalte regninger (kreditorer).

Momsindberetning

Når der er styr på bogføringen, skal der indberettes moms inden fristens udløb. Fristerne afhænger af, hvor tit du afregner momsen (kvartalsvis eller halvårligt).

Årsregnskab/årsrapport

Vi sørger for at afstemme regnskaberne og indberette dem til SKAT og Erhvervsstyrelsen. Vil du kun have os til at udarbejde årsregnskabet, så skal du blot indsende dine bogføringer til os i gode tid, så vi kan nå at indberette årsregnskabet/årsrapporten rettidigt.

Vi tager os af bilag og indberetning, så du kan have fokus på din virksomhed

AKTIVBOGHOLDER.DK

Skal vi klare bogføringen i din virksomhed?

Er du interesseret i et samarbejde, har brug for rådgivning, har generelle spørgsmål eller andet, så kan du kontakte os på enten telefon eller mail, eller ved at sende os en besked i kontaktformularen du finder her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os for rådgivning og mere information

Er du interesseret i et samarbejde, har brug for rådgivning, har generelle spørgsmål eller andet, så kan du kontakte os på enten telefon eller mail, eller ved at sende os en besked i kontaktformularen du finder her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig!