opstart af virksomhed

Hjælp til opstart af enkeltmandsvirksomhed, ApS, I/S, erhvervskonto og diverse administrationsopgaver.

Sådan hjælper vi dig og din virksomhed

Overvejer du at opstarte din egen virksomhed? Lad os klare opgaven for dig. Opstart af enkeltmandsvirksomhed er nemmere end at stifte et selskab. Vi aftaler et møde, hvor vi kan sætte os sammen og oprette dit CVR-nummer.

Uanset virksomhedsformen (Enkeltmandsvirksomhed, I/S eller ApS) sørger vi for alt det administrative. Vi udarbejder selskabsdokumenterne på baggrund af dine oplysninger og så snart du har indbetalt selskabskapitalen samt vort honorar, så modtager du dokumenterne som skal underskrives med NemId.

Personlig rådgivning

Er du i tvivl om, hvilken virksomhedsform er den mest oplagte for dig? Det er heller ikke nemt at skelne mellem de forskellige virksomhedsformer, hvis man ikke har den nødvendige viden om det.

Enkeltmandsvirksomhed

I en enkeltmandsvirksomhed er der kun en ejer og ejeren hæfter personligt for virksomhedens gæld og forpligtelser. Virksomheden er personligt ejet og ikke en selvstændig juridisk enhed; ejeren er som privatperson ligestillet med virksomheden. Det vil sige, at man som ejer råder over alle virksomhedens aktiver.

I/S virksomhed

Et I/S kan sidestilles med en enkeltmandsvirksomhed, men et I/S har to eller flere ejere. Et I/S fungerer desuden som en selvstændig juridisk enhed, der selv ejer sine aktiver. Ejerskabet er i reglen personligt, men et interessentskab kan også være ejet af et eller flere selskaber.

Anpartsselskab (ApS)

Et anpartsselskab fungerer som en selvstændig juridisk enhed, hvor ejerne (min. én, men også gerne flere) er adskilt. Det vil sige, at man ikke hæfter personligt for selskabet, men der er i stedet krav til minimumskapital. Et ApS bliver reguleret af selskabsloven. Når man stifter et ApS, skal man indskyde en selskabskapital på min. 40.000,00 kr. (kontanter eller andre værdier).

Oprettelse af erhvervskonto

For selskaber er det et lovkrav at have en erhvervskonto for at holde privat og selskabsøkonomi adskilt. Det er derfor rigtig vigtigt at have styr på erhvervskontoen. Vi kan hjælpe dig med at skaffe de dokumenter du skal indsende til banken for at søge om erhvervskonto i forskellige banker.

Diverse opgaver

Har du brug for andre hjælp til andre problemstillinger som har med SKAT at gøre, såsom opstilling af budgetter, ansøgning om alkoholbevilling, gennemgang af din forskudsopgørelse eller årsopgørelse, er du velkommen til at kontakte os.

Vi sørger for at din virksomhed får den optimale start

AKTIVBOGHOLDER.DK

Vi hjælper med at åbne din erhvevskonto

Det er desværre ikke nemt at få åbnet en erhvervskonto i Danmark længere, da bankerne er underlagt en række forskellige regler og krav, som de skal overholde.

Derfor afviser bankerne ansøgninger om erhvervskonto i de tilfælde, hvor de mangler oplysninger/dokumenter fra virksomhedsejeren eller manglende kendskab til ansøgeren og branchen.

Vi kan hjælpe dig med at åbne en erhvervskonto til dit selskab, hvor vi sender ansøgninger til alle de forskellige banker.

Kravene til en erhvervskonto hos de fleste banker er ens.  Som udgangspunkt skal man have følgende dokumenter klar:

Hvis du ikke har det ovennævnte klar endnu, så tilbyder vi professionelt hjælp til at gøre det klar og ansøge om erhvervskonto.

Det er vigtigt at være klar over, at der ingen garanti er for at du med 100% sikkerhed får en erhvervskonto.

Driftskonto

Der er mulighed for at få åbnet en driftskonto til din virksomhed. En driftskonto er en konto du kan bruge til at modtage betalinger fra dine kunder og betale dine driftsomkostninger. Du får også et helt almindeligt debit betalingskort, som du kan bruge til at købe ind til virksomheden.

Fordelen ved at have en driftskonto er, at du kan holde privat og selskabsøkonomien adskilt, og på den måde behøver du heller ikke at bruge din privat konto til erhverv, hvilket i fleste tilfælde medfører en nedlukning af din privat konto i banken.

Er du interesseret i at høre mere om denne løsning, er du velkommen til at kontakte os.

Skal vi hjælp med opstarten af din virksomhed?

Er du interesseret i et samarbejde, har brug for rådgivning, har generelle spørgsmål eller andet, så kan du kontakte os på enten telefon eller mail, eller ved at sende os en besked i kontaktformularen du finder her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os for rådgivning og mere information

Er du interesseret i et samarbejde, har brug for rådgivning, har generelle spørgsmål eller andet, så kan du kontakte os på enten telefon eller mail, eller ved at sende os en besked i kontaktformularen du finder her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig!