Ledige stillinger

Kunne du godt tænke dig at være en del af vores team? Vi søger løbende medarbejdere som kan være med på vores hold. Brænder du for tal og kan du arbejde selvstændig med forskellige opgaver indenfor bogføring og regnskab, hvor du får masser ansvar og naturligvis sparring og vejledning?

Så er du velkommen til at sende os en ansøgning samt CV, og vi vender tilbage til dig, når vi har gennemgået din ansøgning.

Praktikplads

Er du studerende indenfor regnskab og økonomi, og skal du snart i gang med at finde en praktikplads? Vi kan tilbyde dig en spændende praktikplads, hvor du kommer til at afprøve dine kompetencer og viden indenfor dit område. Du kommer til at varetage spændende og udfordrende opgaver under dit praktikophold, hvilket vil være med til at klæde dig godt på, til når du skal ud og finde job i fremtiden.

Du er velkommen til at sende os din ansøgning og CV og vender tilbage, så snart vi har gennemgået din ansøgning.

Kontakt os for rådgivning og mere information

Er du interesseret i et samarbejde, har brug for rådgivning, har generelle spørgsmål eller andet, så kan du kontakte os på enten telefon eller mail, eller ved at sende os en besked i kontaktformularen du finder her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig!